Online

Wij kunnen uw website bouwen, onderhouden en hosten. Ook uw werk en bestanden in de cloud maken wij beschikbaar.

Webdesign

Hierbij gaat het gaat niet alleen om het uiterlijk van uw website, maar ook om de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.
Een goed ontworpen website moet gemakkelijk te navigeren zijn en snel laden.
Het is ook belangrijk om uw website te optimaliseren voor mobiele apparaten, omdat steeds meer mensen hun smartphones en tablets gebruiken om online te gaan.

 

Hosting

Is een ander belangrijk aspect van uw website. Het is de plaats waar uw website wordt opgeslagen en toegankelijk is voor het publiek.
Het is belangrijk om een betrouwbare hostingprovider te kiezen die uw website snel en veilig kan hosten. Daarom bieden wij zelf shared hosting aan, waardoor wij u altijd snel kunnen helpen met eventuele aanpassingen of problemen.

 

Clouddiensten

Het biedt u de mogelijkheid om uw gegevens en applicaties op te slaan in de cloud, zodat u er altijd en overal toegang toe heeft.
Het is ook een kosteneffectieve manier om uw IT-infrastructuur te beheren, omdat u alleen betaalt voor wat u gebruikt. Er zijn verschillende soorten clouddiensten beschikbaar.

 

Office 365

Is een populaire clouddienst van Microsoft Office applicaties in de cloud. Het omvat onder andere Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote.
Met Office 365 kunt u uw documenten opslaan in de cloud en er altijd en overal toegang toe hebben, maar heeft u ook alle functies in Oulook waar vroeger een eigen mailserver voor nodig was.

 

Alle ICT diensten in één hand bij een betrokken IT leverancier uit de regio!